ČESKY
DEUTSCH
ENGLISH
Jídelní lístek
KLUB
FOTOMENU


Vážení,
předkládáme Vám jen zlomek sebraných receptur pro úpravu zvěřiny ověřených na našich myslivnách a hájovnách po celé dlouhé generace. 
Je naší snahou Vám co nejlépe vyhovět a proto, nenajdete-li v menu jídla podle Vašich představ, je možné nahlédnout a připravit speciality podle různých receptur kuchařských knih z nichž nejstarší je z roku 1921.
Cenové kalkulace se odvíjejí od cen použitých surovin
a pracnosti při výrobě pokrmů. 

Příjemné posezení a kulinářské požitky Vám přeje 
Hubertklub.



STUDENÉ PŘEDKRMY

100 g Kachní paštika s brusinkami 58,- Kč
100 g Zvěřinová tlačenka 56,- Kč
100 g Zaječí sekaná 58,- Kč 

POLÉVKA
Chasseur ( Sezónní zvěřinový vývar ) 28,- Kč
Hladká Ančka 28,- Kč
Zvěřinová s játrovými knedlíčky 28,- Kč

TEPLÉ PŘEDKRMY
Jagdrecht 
Francouzský toast s játrovou pěnou 65-,Kč
Obložená topinka se zvěřinovou míšeninou 48,-Kč
Dušená játra na cibulce 52,-Kč
Smažená játra 65,-Kč

SPECIALITY ZE ZVĚŘINY PERNATÉ

Kachna pečená po staročesku
Kachna na pomerančích
Kachna „ Dvě v jedné “
Kachní prsíčka na smetaně
Atd.
Pečený nadívaný bažant
Bažant dušený po labužnicku
Bažant na jablkách 
Řízečky z bažantích prsíček
Atd.

ZVĚŘINA SRSTNATÁ

ZAJEČINA
Zajíc na černo
Pečený zajíc cibulář
Zajíc na smetaně
Zajíc po francouzsku Civet
Atd.

Z JELENINY, DANČINY, SRNČINY, DIVÁČINY
Pečené maso
Se zelím,s červeným zelím, se špenátem
Ve svíčkové, šípkové, rybízové, švestkové, pikantní 
a Cumberland omáčce
Atd.
Uherský guláš
České guláše
Zvěřinový Bigoš 
Roláda ze zvěřiny
Lovecké ragů se zeleninou
Atd.

MINUTKOVÉ MASO
150 g Panský filet na žampiónech 128,- Kč
Smetanová omáčka s restovanými žampióny

150 g Medailónky po bordeauxku 125,- Kč
Omáčka z červeného vína, smetany a divokého koření 

150 g Filet na jalovci z fořtovny 125,- Kč
Jalovec, smetana, brusinky

150 g Steak s omáčkou Cumberland 128,- Kč
Studená sauce z fr. hořčice, č. vína, brusinek a koření 

150 g Řízečky podle Fürstenbergů 128,- Kč
Smažené s divokým kořením a pepřovou omáčkou